12/09/2015

An hour of code


Hour of Code in perioada  7-13 Decembrie

Dedicat elevilor si studentilor din toata lumea, Hour of Code este o miscare globala ce a implicat pana acum peste 170 de tari si aproape 131 de milioane de oameni in efortul de a demonstra ca programarea, astazi un limbaj international, poate fi invatata simplu si distractiv de catre oricine, la orice varsta. Invata sa programezihttps://code.org/learn
Evenimentul Hour of Code a adunat până acum peste 100 de milioane de elevi participanți din întreaga lume. În România, sponsorii care au solidarizat cu ideea proiectului sunt până în acest moment Bitdefender, Gameloft, IBM,Intel, UPC. Ei s-au alăturat organizațiilor, instituțiilor, personalităților publice și vedetelor care susțin că toți copiii ar trebui să aibă șansa să învețe să programeze. 
În perioada 7-13 decembrie, elevii de la cercul Informatică din cadrul Palatului Copiilor Suceava au participat la proiectul internaţional HOUR OF CODE - ora globală de programare și tehnologia computerelor, organizator al activităţii la nivelul instituţiei fiind profesor Şoiman Ştefania.
La acest eveniment au participat 50 de elevi de la Cercul de informatica.


https://hourofcode.com/ro/promote/resources#sample-emails